Motorsiklet

Royal Enfield Shotgun 650 K-Rides ile Türkiye’de

K-Rides, dünyanın köklü motosiklet markalarından Royal Enfield’in özgün tasarım anlayışını yansıtan modellerini Türkiye’deki motorseverlerin beğenisine sunmayı sürdürüyor.

K-Rides Royal Enfield’in, ‘custom’ kültürüne olan güçlü bağını yansıtan en yeni modeli Shotgun 650’yi, 14 Eylül 2024 tarihinde Watergarden AVM Ataşehir’deki amiral mağazasında gerçekleştirdiği etkinlikte tanıttı.

Kibar Topluluğu şirketlerinden K-Rides, dünyanın seri üretimde kesintisiz en uzun geçmişe sahip motosiklet üreticisi Royal Enfield’in yeni modellerini Türkiye pazarına sunmaya devam ediyor. K-Rides bu kapsamda, Royal Enfield’in motosiklet sektöründe uzun zamandır beklenen yeni ‘Shotgun 650’ modelini, Watergarden AVM Ataşehir’deki amiral mağazasında düzenlenen lansman etkinliğinde Türkiye’deki motosiklet tutkunlarıyla buluşturdu.

‘Custom’ kültürünün modern temsilcisi

Motosikletlerin, sürücülerinin kişisel zevklerine, tercihlerine ve karakterlerine göre özelleştirilmesini etrafında gelişen ‘custom’ kültüründe ayrı bir yere sahip olan Royal Enfield’in en yeni modeli olan ‘Shotgun 650’, kullanıcılarına klasik ‘cruiser’ ile ‘café racer’ stillerinin modern bir yorumunu sunuyor. Geniş gidon ve şık far çerçevesi motosikletin ön kısmında etkileyici bir görünüm yaratırken, düz yakıt deposu ve minimalist arka tasarım, zarif ve estetik tarzıyla fark yaratıyor.

Solo sele, motosikletin modern ve minimalist havasını güçlendirirken, arka kısımda bulunan ikiz amortisörler, motosikletin havada süzülüyormuş gibi görünmesini sağlıyor. Mat siyah bitişli alçak egzozlar da motosikletin özgün ve modern görüntüsüne katkıda bulunuyor.

Teknik özellikler

Teknik özellikleriyle dikkati çeken Shotgun 650, 43 mm ters çevrilmiş Showa büyük piston çatalları sayesinde mükemmel süspansiyon performansı sağlıyor. Minimalist tasarım anlayışını destekleyen analog hız göstergesi ve LED ekran sürücüye gerekli bilgileri sunarken, Tripper navigasyon podu standart olarak sunuluyor.

Shotgun 650’nin hava-sıvı soğutmalı paralel çift silindirli motoru, pürüzsüz gaz tepkimesi ve düşük devirdeki yüksek torkuyla etkileyici bir performans sağlıyor. Shotgun 650, şehir içi kullanımda konforlu bir sürüş sağlarken, hafta sonları virajlı yollarda da sürüş keyfini artırıyor. Sürüş geometrisi, sportif jant-lastik seçimleri ve büyük diskli Bybre fren sistemleri, performans odaklı sürüşü destekliyor.

Eylül ayına özel kampanya

K-Rides, Royal Enfield modelleri için Eylül ayı sonuna sürecek özel kampanyasına Shotgun 650 modelini de dahil etti. Kampanya kapsamında kullanıcılara model bazında özel indirimler ve 12 aya kadar vade seçenekleri sunuluyor. Motorsikletseverler, K-Rides’ın 22 Eylül 2024 tarihinde Enduro İstanbul’da gerçekleştireceği ‘Royal Enfield One Ride Event Küresel Etkinliği’nde de ‘Shotgun 650’yi yakından inceleme fırsatı yakalayacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu