Yenilik

Yeni VW Golf Satışa Sunuldu

Volkswagen’in küresel anlamda en çok satan modeli olan Golf, çok sayıda teknoloji güncellemesiyle showroomlarda yerini aldı. Yeni Golf’ün fiyatı 1 milyon 424 bin liradan başlıyor. Golf, yenilenen dış tasarımıyla dikkat çekiyor. Modeldeki dikkat çeken özellikler arasında yer alan yeni LED farlar daha düz, görsel olarak daha çarpıcı ve iç kısımlara doğru çok daha dar olacak şekilde yeniden tasarlandı. Ayrıca yeni farlar, opsiyonel olarak dünyanın en iyi aydınlatma sistemlerinden biri olan IQ.LIGHT LED matrix farlarla birleştiğinde, dinamik sinyal özellikli arka ışık gruplarıyla daha göz alıcı hale geliyor.

Dört farklı donanımla geldi

Impression, Life, Style ve R-Line donanım seviyeleri ile satışa sunulan Golf, Kristal Buz Mavisi ve Anemon Mavisi yeni renk seçenekleriyle dikkat çekiyor. Yeni Golf’te 1.0 lt benzinli ünitelerin üretimi sonlanmış olup; 1.5 lt 85 kW TSI (116 beygir), 1.5 lt 85 kW (116 beygir) hafif hibrit eTSI ve 1.5 lt 110 kW (150 beygir) hafif hibrit eTSI olmak üzere tamamı aktif silindir yönetimi (ACT) özelliğine sahip 3 farklı benzinli motor sunuluyor. Güç aktarma organlarında bir değişiklik bulunmuyor. Yeni Golf, Impression donanım seviyesinde 6 ileri manuel, daha üst donanım seviyelerinde 7 ileri DSG olmak üzere 2 farklı şanzıman tipiyle pazara sunuluyor.

Impression donanım seviyesinde Golf, tek bölgeli dijital klima, anahtarsız çalıştırma sistemi, hız sabitleme sistemi, ön ve arka park mesafe sensörleri, 10.3 inç bilgi-eğlence sistemi, kablosuz mobil bağlantı arayüzü App-Connect, 10 inç dijital gösterge paneli, yeni LED farlar ve LED arka stop grubu, şerit takip asistanı, yaya ve bisiklet algılama özellikli ön bölge asistanı gibi özelliklerle zengin bir donanıma sahip.

Life donanım seviyesinde, yarı otonom sürüş asistanı, acil durum asistanı, 10 inç dijital gösterge paneli, ısıtmalı ön koltuklar ve direksiyon, 10 renkli iç ambiyans aydınlatması, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, üç bölgeli dijital klima ve arka klima kontrol ünitesi, bel destekli Comfort ön koltuklar yer alıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu