Haberler

Car dergisi Ekim sayısıyla ile yayında

Otomobil dünyasının nabzını tutan life style otomobil dergisi Car son sayısıyla birlikte yerini aldı. Ekim sayısı, her zamanki gibi dolu içeriğiyle otomobil tutkunlarıyla buluştu. Car dergisinin tüm sayılarını Turkcell Dergilik ve Türk Telekom edergi platformlarından da okuyabilirsiniz.

E-Tron GT göz kamaştırıyor

Otomobil tutkunları için eşsiz içerikler yine Car dergisinde yerini aldı. Bu ay kapak konumuz Audi’nin E-Tron GT modeli oldu. Elektrikli dünyasına farklı bir bakış atan Audi’nin E-Tron modeli, şıklığı ve yüksek performansı bir arada sunuyor. Modelin tüm ayrıntıları Car dergisinin Ekim sayısında.

Yılın Spor Otomobili hangisi oldu?

Car dergisinin büyük bir merakla beklenen Yılın Spor Otomobili testi yine nefes kesti. Ferrari’nin yüksek teknolojiye sahip 296 GTB modeli, zorlu rakiplerin karşısına çıktı. Testte McLaren, Porsche, Maserati ve Lotus vardı. Acaba kazanan hangisiydi?

Birçok test ve ilk sürüş

Car dergisinin yeni sayısında birçok teste ve ilk sürüşe yer verdik. Otomobil ve motosiklet testlerimizle bir kez daha merak edilen araçları bir araya getirdik. İlk testimizin büyük konuğu ise Nissan’ın Leaf’ın ardından sunduğu elektrikli modeli Ariya oldu.

Renault 5 50 Yaşında

Efsanevi otomobili harika bir konuyla birlikte anıyoruz. Bu otomobilin elektrikli dönüşümü yapılmış bir modelle orijinal aracı bir araya getirdik. Ayrıca Ferrari’nin merakla beklenen SUV’u Purosangue’nin detayları da yeni sayımızda.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu