Yenilik

Yeni Nissan X-Trail son çeyrekte geliyor

Nissan’ın Avrupa versiyonunu yeni gösterdiği X-Trail SUV modeli için Türkiye geliş tarihi belli oldu. 20 yıl boyunca 7 milyon civarında satış adedi elde eden X-Trail, 5 veya 7 kişilik kapasitesiyle müşterilere farklı bir alternatif olmaya devam ediyor.

Yeni Nissan X-Trail’ın ise, Avrupa’nın ardından son çeyrek Türkiye’de de satışa sunulacağı açıklandı. Dördüncü nesil X-Trail, Qashqai gibi CMF-C platformu üzerine yapıldı. Bu sayede daha yüksek rijitliğe sahip aracın yol ve yol dışı performansı iyileştirildi. Güncellenen süspansiyonlarla birlikte daha yüksek konfor sunması beklenen yeni X-Trail kabinde de yeni ekran ve teknolojileriyle dikkat çekecek.

Nissan X-Trail ile segmente yeni bir hibrit seçeneği sunacak.

Nissan’ın e-Power teknolojini kullanan Avrupa’daki ikinci model olacak X-Trail, yüksek performans ve verimlilik sunacak. Türkiye’de 5 ve 7 koltuklu versiyonlarla satılacak araç, e-Power hibrit ve yarı hibrit versiyonlarıyla tercih edilebilecek. Tam hibrit 204 HP ve 330 Nm tork değerleriyle dikkat çekerken hafif hibrit benzinli versiyon X-Trail 163 HP ve 300 Nm tork üretecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu