Haberler

Car Dergisi Eylül Sayısı Yayında

Otomobil dünyasının nabzını tutan life style otomobil dergisi Car son sayısıyla birlikte yerini aldı. Eylül sayısı, her zamanki gibi dolu içeriğiyle otomobil tutkunlarıyla buluştu. Car dergisinin tüm sayılarını Turkcell Dergilik ve Türk Telekom edergi platformlarından da okuyabilirsiniz.

Ferrari’den de bir SUV geliyor

Bu ayki derginin kapağı ise Ferrari’nin gelecek planları oldu. İtalyan spor otomobil üreticisinin merakla beklenen SUV modeli Purosangue hakkında bilinmeyen detayları açıkladık. V12 motorlu SUV modelinin Ferrari’nin spor otomobilleri kadar iyi bir sürüşe sahip olup olmayacağını öğrendik. Bununla birlikte Ferrari’nin Le Mans’a tekrar girişi, elektrikli Ferrari ve yeni süper spor otomobili hakkında konuştuk.

İlk sürüşler yine dopdolu

Car dergisinin ilk kez test edilen modelleri arasında McLaren’in yeni V6 hibrit dönemini başlatan Artura yer aldı. Akıllı aero teknolojileriyle birlikte F1’den de ilham alan Artura, büyük bir sürüş eğlencesi sunuyor. Ayrıca ilk sürüşlerde kullandığımız en eğlenceli Huracan olarak gösterilen Huracan Tecnica, adeta modelin yeniden doğuşunu temsil ediyor.

Dev testi hangi sedan kazandı?

Mercedes ve BMW arasındaki rekabet sonsuza kadar sürecek gibi görünüyor. Bu defa elektrikli döneme taşınan rekabette Alman markanın iki sedan modeli EQE ve i4 karşı karşıya geldi. Acaba hangi elektrikli sedan testin galibi oldu?

Mini yeniden başlatılıyor?

Mini markası Aceman konseptiyle adeta yeni bir yapılanma içerisine giriyor. Aceman konsepti ve gelecek planlarıyla ilgili haberimizi mutlaka okuyun.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu