Yenilik

Alfa Romeo Junior’ın Fiyatı Belli Oldu

Alfa Romeo‘nun heyecanla beklenen modeli “Junior”ın yüzde 100 elektrikli ve hibrit motor seçenekleri “Junior Elettrica” ve “Junior Ibrida” siparişe açıldı.

Alfa Romeo Marka Direktörü Özgür Süslü markanın Türkiye pazarındaki varlığının, “Junior” ile daha da güçleneceğini belirtirken; “Tamamen elektrikli ve hibrit versiyonları ile ikinci seviye otonom sürüş, yenilikçi teknolojiler ve sportif Alfa tasarım DNA’sını birleştiren Junior, Türkiye otomobil pazarında yepyeni bir heyecan yaratacak. 13 Eylül tarihinden itibaren markamızın satış kanalı “online.alfaromeo.com.tr” üzerinden lansmana özel, 136 beygirlik 1.2 litrelik 48V Hibrit motorlu “Ibrida” ve 156 beygirlik tamamen elektrikli ‘Elettrica’nın “Speciale” donanım seviyelerinin ön siparişlerini almaya başladık.  Ekim ayından itibaren müşterilerimize araçlarını teslim edeceğiz.” diye konuştu.

Alfa Romeo Junior’ın lansmana özel versiyonu tamamen elektrikli Elettrica Speciale, 1.649.900 TL’den, hibrit motorlu versiyonu Ibrida Speciale ise 1.799.900 TL’den başlayan fiyatlarla Online Satış Kanalı “online.alfaromeo.com.tr” üzerinden rezerve edilebiliyor.

Junior’ın Elettrica Speciale ve Ibrida Speciale versiyonları, online siparişe özel sunroof hediyesi ve 50.000 TL fiyat avantajı ile hayranlarını bekliyor.

Alfa Romeo’nun merakla beklenen sportif kompakt spor otomobili “Junior”, Türkiye’de ön satışa sunuldu. İlk görüşte duygusal bağ yaratan çizgileriyle, segmentindeki güzellik kavramını elektrik çağıyla buluşturan Junior, Alfa Romeo Tasarım Merkezi (Centro Stile Alfa Romeo) imzasını taşıyor. Junior, konfor, bağlantı ve sürüş dinamiklerinde en ileri teknolojilerle, etkileyici bir stili bir araya getirerek benzersiz bir otomobil olarak öne çıkıyor. Aynı zamanda sportif sürüşü yüksek konforla bir arada sunarken, 400 litrelik geniş bagaj hacmiyle segmentinde fark yaratıyor.  

Alfa Romeo Junior’ın %100 elektrikli versiyonu “Elettrica” 1.549.000 TL; hibrit motorlu versiyonu “Ibrida” ise 1.649.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Lansmana özel donanım paketi Elettrica Speciale 1.699.900 TL, hibrit motorlu versiyonu Ibrida Speciale ise 1.849.900 TL fiyattan satışa sunulacak. Lansman özel versiyonları Elettrica Speciale ve Ibrida Speciale 13 Eylül’den itibaren Online Satış Kanalı “online.alfaromeo.com.tr” üzerinden siparişe açılıyor. Teslimatların ise Ekim ayından itibaren gerçekleştirilmesi planlanıyor. Ön siparişe özel olarak, Eylül ayı boyunca “online.alfaromeo.com.tr” üzerinden rezerve edilecek Speciale’lerde sunroof hediye edilirken 50 bin TL fiyat avantajı bulunuyor.

SÜSLÜ: Yenilikçi teknolojiyi ve sportif Alfa Romeo tasarım DNA’sını birleştiren Junior, Türkiye otomobil pazarında yepyeni bir heyecan yaratacak

Marka Direktörü Özgür Süslü, Alfa Romeo’nun Türkiye pazarındaki varlığının, dünya prömiyeri Nisan ayında gerçekleştirilen “Junior” ile daha da güçleneceğini belirtirken; “13 Eylül tarihinden itibaren, markamızın satış kanalı “online.alfaromeo.com.tr” üzerinden lansmana özel, 136 beygirlik 1.2 litrelik 48V Hibrit motorlu “Ibrida Speciale” ve 156 HP’lik tamamen elektrikli ‘Elettrica’nın “Speciale” donanım seviyelerinin ön siparişlerini almaya başladık.  Ekim ayı itibaren müşterilerimize araçlarını teslim etmeye başlayacağız.” dedi.

Süslü ayrıca “Alfa Romeo markasının Türkiye’de Tonale ile başlayan atılımını Junior ile daha yukarıya taşıyacağız. Alfa Romeo’nun hızlı büyüme gösterdiği ülkelerden biriyiz.

Alfa Romeo Junior’ın da ürün gamına katılmasıyla; çok daha fazla Alfa Romeo’yu otomobil severle buluşturmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Junior’ın sınıfının en iyisi olmasını sağlayan ayrıcalıklarla pazarda çok tercih edilen bir model olacağını söyleyen Özgür Süslü “Tamamen elektrikli ve hibrit versiyonları ile ikinci seviye otonom sürüş, yenilikçi teknolojiler ve sportif Alfa Romeo tasarım DNA’sını birleştiren Junior, Türkiye otomobil pazarında yepyeni bir heyecan yaratacak” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu