Sektörel

“Kodiaq Premiumlardan Müşteriler Kazandırıyor”

Yüce Auto-Škoda Genel Müdürü Zafer Başar, Kodiaq lansmanıyla birlikte marka adına açıklamalar yaptı. İşte dikkat çeken açıklamalar şu yönde oldu:

“Kodiaq premium markalardan ve farklı segmentlerden müşteriler kazandırıyor”

Kodiaq modelinin markanın en güçlü ürünlerinden birinin olduğunun altını çizen Başar, “Kodiaq tamamen kendine özel bir müşteri kitlesi oluşturmasının yanı sıra, farklı markalardan ve segmentlerden de müşteriler kazanmamızı sağlıyor. Bununla birlikte premium markalardan Kodiaq tercih eden müşteri oranı ise yüzde 40 civarındaydı. Bu oldukça iddialı bir rakam ve markamızın geldiği noktayı da açıkça gözler önüne seriyor. Bunun yeni nesilde daha da artacağını düşünüyoruz. Yeni Kodiaq sahip olduğu lüks özellikler, geniş iç hacim, teknoloji ve konfor ile sınıfında dengeleri değiştirecek bir model” dedi.

“Yüce Auto-Škoda müşteri memnuniyetinde zirveye çıktı”

Yüce Auto-Škoda Genel Müdürü Zafer Başar, markanın Türkiye’deki başarı yolculuğunun heyecan verici bir şekilde devam ettiğini ifade ederek, “Škoda’nın çok yüksek bir potansiyeli var ve Türkiye’de bu potansiyele doğru adım adım ilerliyoruz. Škoda olarak 7 farklı modelle toplam binek otomobil pazarının yüzde 92’sine varan bir ürün temsiliyetiyle farklı segmentlerde farklı müşterilerin beklentilerini karşılayacak bir ürün stratejisini uzun zamandır sürdürüyoruz. Adetlerimizi ve müşteri kitlemizi artırırken aynı zamanda müşteri memnuniyetinden de ödün vermeden adımlar atıyoruz. Şu anda Škoda yeni nesil bayilerindeki, modern yüzü ve konforlu ortamıyla segmentinin en iyileri arasında yer alıyor. Bunu sürekli olarak gerçekleştirilen araştırmalarda ortaya koyduğumuz istikrarlı yükseliş de gösteriyor. Yapılan son araştırmalara göre Škoda olarak müşteri memnuniyetinde ilk sırada yer aldık. Yeni araç satın alanlar üzerinde yapılan bu bağımsız araştırma kapsamında son dönemde puanını en çok artıran marka olduk ve yeni araç satın alma deneyiminde en iyi müşteri memnuniyetini sunmasıyla öne çıktık. Her zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarını bilerek, onlara en iyi şekilde hizmet vermek üzere çalışan bir teşkilat oluşturduk. Bunu da her geçen gün daha ileriye taşımayı ve iyi yaptığımız işleri daha da iyi yapmak üzere çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.

 “Škoda mobil şarj istasyonlarıyla menzil konusundaki endişeleri ortadan kaldırmayı hedefliyoruz”

Yüce Auto-Škoda olarak tüm bayilerde elektrikli araç yatırımlarının devam ettiğinin altını çizen Başar, “Kullanıcılarımız bizi müşteri memnuniyetinde ilk sıraya taşıdı. Bu başarıyı elektrikli araçlarda da devam ettireceğiz. Bu memnuniyeti sürdürecek şekilde elektrikli araçlar açısından alt yapımızı tamamıyla müşterilerimizi mutlu edecek seviyeye ulaştırdıktan sonra ürünlerimizi sunma kararı almıştık. Bu kapsamda tüm bayilerimizde DC hızlı şarj istasyonları için yatırımlar yapılıyor ve istasyonlarımız en kısa zamanda entegre ediliyor. Elektrikli araç kullanıcılarımız için ihtiyaç duydukları alt yapıyı tamamladıktan sonra tam elektrikli modellerimizi Türkiye’de sunmaya başlayacağız. Önce Enyaq ve ardından Elroq elektrikli SUV modellerimiz olmak üzere önümüzdeki yılın ikinci çeyreğinde araçlarımızı müşterilerimizle buluşturacağız. Bütün bu elektrikli araçlar Türkiye’ye geldiğinde kullanıcılarımız araçlarını tesislerimizde ve belirlediğimiz kamuya açık alanlarda DC şarj hızıyla şarj edebilecekler. Böylece elektrikli araçların şarj kaygısını ve şarj süresi endişesini en aza indireceğiz. Şarj istasyonlarımız, 7 gün/24 saat hizmet vererek bütün marka müşterilerine açık olacak ve elektrikli araç pazarının şarj konusundaki en iddialı markası olmayı hedefliyoruz. Amacımız özellikle otoyollarda mobil şarj istasyonlarıyla bütün marka müşterilerinin menzil konusundaki endişelerini ortada kaldırarak yanlarında olmak istiyoruz. Bunun için alt yapının yanı sıra bayi çalışanlarımızı da elektrikli araç dönüşümü konusunda yoğun bir şekilde eğitiyoruz. Elektrikli araç bir kültür devrimi ve biz Škoda dünyasında bu konuda ilk sırada yer almak istiyoruz. Showroomlarımıza gelen herkesin iyi vakit geçirip, bizi daha iyi tanımalarını sağlayarak bayilerimizi bir deneyim merkezi haline getireceğiz. Elektrikli ürünlerimiz zaten Avrupa’da seçkin pazarlar dahil olmak üzere başarısını kanıtlamış modeller ve Türkiye’ye geldiğinde de bu başarının yansımasını göreceğiz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu