Yenilik

Alfa Romeo’dan Limitli Super Sport Serisi

Alfa Romeo, yeni Giulia ve Stelvio Quadrifoglio Super Sport özel serisini geçtiğimiz günlerde tanıttı. Giulia için 275 ve Stelvio için 175 adetle sınırlı olarak üretilecek olan özel seri, Alfa Romeo’nun 6C 1500 Super Sport ile 1928 yılında düzenlenen Mille Miglia’daki ilk zaferine atıfta bulunarak markanın motorsporları tarihine saygı duruşunda bulunuyor.

Alfa Romeo Tasarım Merkezi (Alfa Romeo Centro Stile) özel seri için Quadrifoglio logosunu yeniden yorumladı ve 100 yılı aşkın tarihinde logo ilk kez siyah renkte tasarlandı.

Quadrifoglio Super Sport modellerinin kabin tasarımı tamamen sportifliğe adandı. 3 boyutlu karbon fiber tasarım ilk kez kırmızı renkte uygulandı. Ön koltuk başlıklarında kırmızı logo dikişlere yer verildi ve limitli seri numarasını belirten siyah rakamlar kullanıldı.

Teknik birikimi ve teknoloji kullanımını en üst seviyesini yansıtan 2.9 litrelik 520 HP’lik, V6 motorla donatılan Giulia ve Stelvio Quadrifoglio Super Sport benzersiz ve her zaman sürücü odaklı sürüş dinamikleriyle dikkat çekiyor. Modeller kusursuz ağırlık dağılımları, çevikliği, hafifliği ve anında tepki veren direksiyonu ile ilgili tüm kategorilerde referans noktası olarak öne çıkıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu