Haberler

Chery modelleri beğeni topladı

Çin’de üst üste 21 yıldır yüksek güvenilirlikle takip edilen APEAL, Chery TIGGO 7’yi “Orta Boy Ekonomik SUV Segmenti”nde birinci, TIGGO 8’i de “Orta Boy SUV Segmenti”nde birinci seçti. J.D. Power’ın Haziran 2022 ile Mart 2023 tarihleri arasında yeni araç satın alan 35.155 geleneksel yakıtlı araç sahibinin değerlendirmesine dayanan APEAL kapsamında çifte birinciliğe ulaşan Chery, ürün kalitesi ve satış liderliğini bu ödülle taçlandırdı.

Chery, J.D. Power’ın ağustos ayında yayınlanan, “Çin’in Otomotiv Performansı, Uygulama ve Düzen Araştırması” APEAL’de yeni birincilikler kazandı. J.D. Power’a göre Chery, TIGGO 7 ile orta boy ekonomik SUV’lar arasında birinci olurken TIGGO 8 ise orta boy SUV’lar arasında birinci sırayı alarak markanın çekiciliğini ortaya koydu. Chery’nin son yıllarda yaptığı ataklar sonucunda, tüketicilerin oybirliğiyle övgüsünü kazandığı bu onurlu ödül, markanın öncü gücünü ve kalitesini, yüksek düzeyde takdir toplayarak kanıtlıyor. İki farklı kategoride kazanılan birincilikler aynı zamanda Chery’nin küresel girişimlerine ivme kazandırıyor.

21 yıllık yetkili yayın, otomobil markalarının çekiciliğini ve değerini yansıtıyor!

Araştırma ve değerlendirmelerinde bağımsızlığı ve tarafsızlığıyla tanınan J.D. Power, bu sebeple tüketicilerin gözünde yüksek güvenilirliğe sahip. J.D. Power, Çin pazarına girdiği günden bu yana her yıl, IQS, APEAL, VDS, SSI ve CSI gibi Çin otomotiv endüstrisine yönelik kapsamlı ve etkili birçok güvenilir araştırma raporu yayınlıyor. Bu raporlar, tüketicilerin otomobil seçimi ve satın alımı açısından referans değeri taşıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu