Yenilik

Ford yenilenen Tourneo Connect’i tanıttı

Ford hem özel hayat hem de iş için kullanılabilecek yenilenen ticarisi Tourneo Connect’i gösterdi. Yeni Tourneo Connect, ileri düzey, verimli benzinli ve dizel motorları, dört tekerlekten çekiş özellikleriyle geniş bir yelpazede müşteri ihtiyaçlarını destekliyor. Benzinli motorun önümüzdeki dönemde devreye alınması planlanıyor. Ford’un yeni Tourneo Connect modeli bu ay itibarıyla Türkiye pazarında satışa çıkıyor.

Aktif yaşam tarzlarının yanı sıra iş hayatında aracını kullanan müşterilere de uygun olan yeni Tourneo Connect; dinamik stili, yenilenmiş iç mekânı ve dijital sürüş deneyimi gibi özellikleriyle öne çıkıyor.

Yeni Tourneo Connect, konforlu ve son derece esnek iç mekânı, tüm aileye yetecek beş kişilik koltuk kapasitesi ile yoğun günlük rutinlerde ideal çözümü sunuyor. Geniş iç hacmiyle kamp ve spor malzemelerini taşımaktan küçük işletmelerin pratik ortağı olmaya kadar her işin altından mükemmel şekilde kalkabiliyor.

 

Kabinde kullanışlılık ön planda

Yenilenen Tourneo Connect, daha fazla pratiklik ve rahatlık sunuyor. İkinci koltuk sıraları kullanılmadığında, iş veya spor ekipmanları için daha ferah bir yük alanı yaratmak için katlanabiliyor, yatırılabiliyor veya çıkarılabiliyor. Ön yolcu koltuğu; uzunluğu 3 metreye kadar olan kano, yassı ambalajlı mobilyalar veya kereste gibi malzemelerin araç içinde güvenle taşınabilmesi için katlanarak yatırılabiliyor.

Yeni iç mekân, Tourneo Connect müşterilerinin sevdikleri pratiklikten taviz vermeksizin kabin içi konforu artırıyor. Aracın her iki tarafındaki kayan büyük yan kapılar, alışılagelmiş kapıların tam olarak açılamadığı dar alanlarda, çocukların ve yaşlı yolcuların araca girip çıkmasına yardımcı oluyor. Rahatlık, bol sayıdaki bardak tutucu, depolama gözü ve şarj yuvası ile daha da geliştirilirken panoramik cam tavan ve çift alanlı iklim kontrolü de uzun yolculuklarda kabinin havadar ve daha konforlu olmasına yardımcı oluyor. 

Yeni Tourneo Connect’in kabininde kullanılmak üzere özenle seçilen malzeme ve yüzeyler; konforlu, premium bir his yaratıyor. Serideki varyantların her biri, şık mavi grafikleri ve kontrast dikişi ile Active modelinde olduğu gibi eşsiz uygulamalara sahip.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu