Haberler

Car dergisi elektrikli sayısıyla yayında

Otomobil dünyasının nabzını tutan life style otomobil dergisi Car son sayısıyla birlikte yerini aldı. Kasım sayısı, Car dergisinin özel elektrikli sayısı olarak bir kez daha otomobil tutkunlarının merak ettiklerini mercek altına aldı. Car dergisinin tüm sayılarını Turkcell Dergilik ve Türk Telekom edergi platformlarından da okuyabilirsiniz.

BMW’nin amiral gemisi elektriklisi

Yeni BMW iX, BMW’nin elektromobilite alanındaki amiral gemisi olarak yollara çıktı. BMW’nin yüksek menzil ve performansı bir arada sunan tamamen elektrikli modeli Yeni BMW iX, önde ve arkada bulunan elektrikli motorları sayesinde 4 tekerlekten çekiş sistemine sahip.

Mercedes’in EQE modeli: Lüks ve çevreci

Elektrikli Mercedes EQ ailesinin yeni modeli EQE, lüks ve çevreci hissini bir arada sunuyor. EQE 350+’de kullanılan elektrikli motor 292 HP güce sahip. Otomobil sunduğu 613 km menzille dikkat çekiyor.

MG ZS EV

Ülkemizde Doğan Trend Otomotiv’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği İngiliz kökenli efsanevi otomobil markası MG, yaklaşık 2 yıldır tekrardan hayatımızda. MG ZS EV, yeni görünümü, gelişen teknolojileri ve artan menzili ile tekrar aramızda.

 

 

Hyundai Ioniq 5

Hyundai’nin elektrikli atağının yeni temsilcisi Ioniq 5 tüm detaylarıyla Car dergisi Kasım sayısında. Adeta dev bir powerbank gibi çalışan Ioniq 5, tüm elektrikli eşyalarınızı çalıştırma özelliğine sahip. bu araç aynı zamanda uzun menziliyle de öne çıkıyor.

 

Hangi elektrikli en heyecan verici olanı?

Elektrikli dönemin mevcut en iyi otomobilleri hangisi? Evet, elektrikli otomobiller sıkıcı olmak zorunda değil. Biz de bunu kanıtlamak adına otomobil tutkunları için en harika elektrikli araçları bir araya getirdik.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu