Motorsiklet

KYMCO ve Doğan Trend’den üretim planı

KYMCO’nun kısa süre önce dünyada satışına başladığı üç tekerlekli CV3 modelinin lansmanı Türkiye’de de yapıldı. Türkiye’de motosiklet üretimle ilgili planlar da ilk kez açıklandı. 550cc 52HP’lik motoruyla kendi sınıfının en güçlüsü olarak öne çıkan ve öndeki iki tekerleği sayesinde virajlarda çok daha güvenli sürüşe imkan veren KYMCO CV3 ise lansmanla birlikte Türkiye’de satışa sunuldu.

Elcik ısıtma, anahtarsız çalıştırma, ayarlanabilir ön cam, kişiselleştirilebilen sürücü sırt desteği, yenilenmiş Noodoe dijital ekranı gibi daha birçok teknolojik özelliğiyle motosiklet severlerin beklentilerini yükseltmek için geliyor.

 

 

Türkiye’de bir montaj tesisi kurmanın olasılığı

Doğan Trend Otomotiv Grubu CEO’su Kağan Dağtekin açılış konuşmasında “KYMCO ile ikinci sezonumuzu yaşıyoruz. Kullanıcılarımızdan aldığımız olumlu geri dönüşlere dayanarak motosikletlerin kalite ve sağlamlıklarını deneyimledik. Beraber çalışmaya başladığımız ilk günden itibaren üretim için gerekli zeminin oluşmasını beklemiştik. Nihayet bu ziyaretlerinde ikna oldular ve bu güzel haberi paylaşmak mümkün oldu. En kısa zamanda çalışma gruplarımızı kurarak üretim için uygun modeli ve diğer önemli hususları değerlendirmeye başlayacağız” dedi.

KYMCO CEO’su Chun-Ping Ko ise, “Türkiye’de bir montaj tesisi kurmanın olasılığını değerlendirmeye başladığımızı bildirmek isteriz” diyerek yeni model lansmanında yatırımla ilgili müjdeyi de verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu