Yenilik

Renault elektrikli karavanı gösterdi

Renault, Almanya’da gerçekleştirilen IAA Ticari Araç Fuarı’nda sürpriz yaparak elektrikli bir karavan sergiledi. Hippie Caviar Motel aracı, yeni Kangoo L2 E-Tech Electric üzerine yapıldı. Macera tutkunları için yapılan araç, lifestyle aktiviteleri destekliyor ve geniş kullanım alanlarıyla dikkat çekiyor.

Bir kamp alanı olacak şekilde tasarlanan araç, 285 km menzile sahip. 170 km menzilin elde edilmesi ise sadece yarım saatlik şarjla yeterli oluyor. 90 kW motor ise, 45 kWh bataryadan güç alıyor.

Aracın içerisinde ve dışarısında birçok akıllıca saklama seçeneğiyle spor ekipmanları yüklenebiliyor. Arka koltuklar katlanacak bir yatağa dönüşüyor ve büyük panoramik cam ile gece yıldızları seyretmek mümkün hale geliyor. Tavan rayları ise, kayak malzemelerini taşımak için ideal bir çözüm olarak tasarlanmış.

Elektrikli Trafic de tanıtıldı

Renault fuarda Trafic’in elektrikli versiyonunu da gösterdi. 52 kWh batarya ile donatılan aracın 240 kilometre civarında menzili var. 90 kWh elektrik motoru sayesinde 1.1 ton taşıma kapasitesi sunuyor. Ayrıca 750 kg’ye yakın çekme kapasitesine sahip. Bu aracın daha sonra yolcu taşıyan versiyonları da gelebilir. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu