Yenilik

Yeni nesil Ford Mustang sahneye çıktı

Büyük bir merakla beklenen ikonik Mustang modelinin yedinci nesli gösterildi. Henüz performanslar rakamları açıklanmasa da, elektrifikasyondan uzak son Mustang olarak aramıza katıldı.

Coupe ve üstü açılan versiyonlarıyla gösterilen yeni Mustang, 2.3 litre dört silindirli ve 5.0 litre V8 motorlarıyla gelecek. Otomatik ve manuel şanzıman seçenekleri olacak Mustang, ikonik tasarımını daha modern hale getirdi. Daha keskin tasarıma ve daha ince farlara sahip Mustang, fastback tarzı araç oranlarını koruyarak yoluna devam etti. Performance Paketi kapsamında yer alan 19 inç jantlar ve Brembo frenler aracın çekiciliğini artırıyor. Aracın arka tarafında ise yıllardır bir efsane haline gelen Mustang tasarımı devam ettiriliyor.

Önceki nesle göre daha fazla lüks ve daha fazla konfor barındıran yeni Mustang, bağlantı teknolojileri, SYNC4 bilgi eğlence sistemi 13.4 inç merkezi ekran ve 12.4 inç dijital sürücü göstergesiyle dikkat çekiyor.

Performans verileri açıklanmayan yeni Mustang’in güncellenmiş motorlarla birlikte eskisine oranla daha fazla güç üretmesi bekleniyor. Buna göre gücü 450 beygirden ve torku da 500 Nm’den daha fazla olacaktır.

İkonik detaylar aracın her yanında kendisini gösteriyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu