Yenilik

Land Rover kutlamalara erken başladı

2023 yılında 75 yaşına girecek olan Land Rover, özel gün için kutlamalara şimdiden başladı. Defender 75th Limited Edition’ı gösteren marka, bize özel modeller sunacağının ipuçlarını verdi. Sınırlı olarak üretilecek Defender 75th Limited Edition, 90 ve 110 versiyonları üzerine yapıldı.

1948 yılında Amsterdam Motor Show’da gösterilen Series I, adeta otomotiv dünyasın kaderini değiştirdi. O modelin yıl dönümü anısına yapılan yeni Defender 75th Limited Edition, içeride ve dışarıda yeşil rengiyle dikkat çekiyor. Gövde rengindeki 20 inç jantlar ise güzel detaylardan biri. Aynı zamanda araca standart olarak off-road lastikleri eklendi. Aracın çeşitli yerlerinde özel olarak tasarlanan 75 Yıl logosu bulunuyor.

Geniş bir donanım listesiyle gelen araç standart olarak 3 boyutlu kamera, havalı süspansiyon, Terrain Response teknolojisi, Meridian ses sistem, LED farlar, 11.4 inç ekran ve kablosuz şarj  gibi özelliklere sahip. Bu aracı satın alanlara, özel bir saat, aracın modeli, sırt çantası ve tişört de hediye edilecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu