Yenilik

BMW 3 Serisi Touring de Türkiye’de

BMW X1 ve 3 Serisi lansmanıyla birlikte 3 Serisi’nin station wagon versiyonunu da gösterdi. Eylül ayından itibaren 2 litre hacminde dizel motora sahip, dört tekerlekten çekişli versiyonuyla BMW Yetkili Satıcılarında, 2 milyon 341 bin TL liste fiyatı ile yerini alan Yeni BMW 3 Serisi Touring, üst düzey dijital teknolojileri ve atletik tasarımıyla dikkat çekiyor.

Türkiye’de sadece M-Sport tasarımı ve 2 litre hacminde dizel motor seçeneğiyle sunulan Yeni BMW 3 Serisi Touring 190 beygir güç ve 400 Nm tork üretiyor. Ürettiği bu gücü dört tekerleğine birden 8 ileri tam otomatik şanzımanıyla ileten Yeni BMW 3 Serisi Touring 0-100 km/s hızlanmasını sadece 7.5 saniyede tamamlıyor. WLTP normlarına göre 100 km’de 6 ile 5.3 litre aralığında yakıt tüketen otomobilin 500 litrelik bagaj hacmi, arka koltuklar yatırıldığında 1510 litreye kadar ulaşıyor.

Sedan gövdeli versiyonda da olduğu gibi BMW Kavisli Ekran’a sahip model bu sayede ön konsolda minimal tasarım dilini destekliyor. Tamamen renkli BMW Head-Up Display sürücünün dikkatini yoldan ayırmadan otomobilin anlık hızını, gelen aramaları ve bildirimleri ön cama yansıtarak kolayca görünmesine imkan tanıyor.

BMW 3 Serisi Touring dinamik hatlarıyla dikkat çekiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu