Sektörel

Astra’da hedef büyük

Lansmanda değerlendirmeler yapan Opel Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin yaptığı değerlendirmede hedeflerden ve Astra’dan söz etti. Alpagut Girgin toplantıda şunları söyledi:

“İlk olarak Mokka’da vücut bulan Opel’in yeni tasarım dili, bu kez Astra yorumuyla karşımıza çıkıyor. Hem dış hem de iç tasarımda kullanılan cesur ve yalın tasarım dili, ülkemiz tüketicilerinin de oldukça beğenisini kazandı. Yüksek sürüş keyfi, zengin donanımı ve verimli motor seçenekleriyle de yeni Astra’nın, Türkiye’de sınıfının en çok tercih edilen modellerinin başında geleceğine eminim. Yeni nesil Astra’nın Opel Türkiye’nin yükselen satış grafiğine ciddi bir ivme kazandıracağını düşünüyorum. Türkiye olarak Opel’in Avrupa’da üçüncü büyük pazarıyız ve altıncı nesil Astra ile bu unvanımızı daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz.”

Yıl sonunda 45 bin adetlik satış elde etmeyi öngördüklerini belirten Girgin, toplam pazarın ise 750 bin adetle tamamlanacağı tahminini yaptı. Bu satış hedeflerine göre Opel markası, Türkiye’de son çeyrekte büyük bir satış atağı yapmaya hazırlanıyor. Bu hedeflerde ise Astra ve Grandland SUV modellerinin büyük bir payı olacak.

 

Yeni Astra, Türkiye’de Opel satışlarına önemli katkılar sağlayacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu