Yenilik

Skoda yeni logoyla imajını tazeledi

Skoda, VW Grubu içerisinde farklılaşmaya devam ediyor. Elektrifikasyonla birlikte yepyeni tasarım dilini ve yeni logosunu gösteren Skoda, aynı zamanda yeni konsept aracıyla da geleceğe adım attı.

Yeni logo, kademeli olarak yeni çıkan modellere ve ardından tüm ürün gamına adapte edilecek. Yeni logo toplam 165 tasarım arasından seçilerek uygulandı. Dijital dünyaya daha iyi uyum sağlaması hedeflenen logo artık 2 boyutlu olacak. Aynı zamanda resimli logo yerine daha sık olarak sadece Skoda yazısına yer verilecek.

Skoda’nın yeni elektrikli modelleri bu araçtan ilham alacak.

VISION 7S konsepti ile yeni tasarım

Skoda tamamen yeni modellerinden tasarım ipuçları veren VISION 7S konseptini de dünya prömiyeriyle tanıttı. Tam elektrikli SUV modeli, yedi yolcuya kadar kapasite sunuyor ve geniş yaşam alanıyla dikkat çekiyor. Yeni teknolojilerle donatılan VISION 7S, 89 kWh kapasiteli bataryası sayesinde tek şarjla 600 kilometrenin üzerinde menzil elde edebiliyor.

Yeni tasarım diline sahip VISION 7S, markanın güçlü, fonksiyonel ve özgün kimliğini daha da ileriye taşıyor. VISION 7S aynı zamanda ilk mat gövde rengine sahip ŠKODA olarak öne çıkarken öndeki teknolojik yüz, arkaya doğru aerodinamik hatlarla tamamlanıyor. VISION 7S ilk bakışta geniş kabini ve farklı tasarımıyla dikkat çekiyor. Aracın ön kısmı, imza niteliğindeki Skoda çizgisi gibi tanıdık tasarım öğelerini içeriyor. Yeniden tasarlanan Skoda yazısı ön tarafta yerini alırken bunu yeni bir ambiyans ışık şeridi tamamlıyor. Aracın tüm genişliğini kullanan bu şerit, dikey farlarla entegre edilerek T şeklini oluşturuyor. Ayrıca konsept araç markanın bilindik ön panjurunun modern bir yorumunu taşıyor.

Güvenlikte ve konforda yeni standart

VISION 7S konseptinin kabini, Skoda’nın kendine has geniş kabin fikrini daha da ileriye taşıyor. Koyu ve açık renkli materyaller kombine edilirken deri olmadan tasarlanan kabinin büyük bir kısmı, sürdürülebilir kaynaklardan gelen malzemelerden üretildi.

Tamamen yeniden tasarlanan direksiyon simidinin üst ve alt bölümü düzleştirildi. Böylece 8.8 inç’lik dijital sürücü göstergeleri çok daha kolay okunabiliyor. Sürüş sırasında ihtiyaç duyulabilecek kontroller direksiyona yerleştirilirken araç durduğunda daha fazla fonksiyonu yönetmek de mümkün olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu