Yenilik

Temsa’dan beşinci elektrikli

TEMSA, Türk mühendisleri tarafından geliştirilen yerli araçlarını farklı ülkelere sunmaya ve ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Bugüne kadar 4 elektrikli aracı seri üretime hazır hale getiren TEMSA, beşinci elektrikli modeli olan LD SB E’nin tanıtımını IAA Hannover Transportation Fuarı’nda gerçekleştirecek.

Dünyanın en önemli ticari araç fuarlarından Hannover IAA Transportation 2022, 19-25 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenecek. 40 farklı ülkeden 1.200’ün üzerinde şirketin katılım göstereceği fuar, dünyanın önde gelen ticari araç üreticilerinin yeni lansmanlarına ve elektrikli araç çözümlerine sahne olacak.

Türk üreticilerin de geniş bir katılım göstereceği fuarda, TEMSA seri üretime hazır hale getirdiği beşinci elektrikli otobüsü LD SB E’nin tanıtımını gerçekleştirecek. TEMSA, lansmanını yapacağı LD SB E’nin dışında yenilenen Avenue Electron ve HD modellerini de Hannover’de görücüye çıkaracak.

Normal koşullarda her 2 yılda bir düzenlenen ve dünyada kendi alanının en önemli organizasyonlarından biri olarak görülen Hannover IAA Transportation, 2020 yılında pandemi nedeniyle düzenlenememişti. Fuar, normalleşme adımları ve pandeminin kontrol altına alınmasıyla birlikte, 4 yıl aradan sonra yeniden kapılarını açmış olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu