Motor Sporları

Isuzu, D-Max ile TransAnatolia’da

Anadolu Isuzu, dünyanın en zorlu ralli yarışlarından biri olan TransAnatolia Ralli Raid 2022’ye katılıyor. Türkiye’nin yanı sıra dünyadan birçok ralli severin heyecanla beklediği yarışta Anadolu Isuzu’yu Isuzu D-Max V-Cross pick-up temsil edecek.

Anadolu Isuzu’nun off-road takımı Isuzu D-Max Team’de Güvenli Sürücülük Eğitim Merkezi (GÜSEM) Eğitim Uzmanı Yener Gülünay pilot olarak, Yunus Kolcu ise co-pilot olarak görev alacak.

TOSFED (Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu) desteğiyle düzenlenen TransAnatolia Rally Raid, 20 Ağustos 2022 günü Hatay’da başlayacak ve 27 Ağustos 2022 tarihinde Eskişehir’de tamamlanacak. Toplam 2600 km uzunluğundaki rotası ile 16 kentin sınırlarından geçecek olan TransAnatolia Ralli Raid’in parkurları, özellikle Türkiye’nin doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerine dikkat çekecek biçimde belirlendi.

Yarışmacı ekipler, Hatay’dan start aldıktan sonra hafta boyunca sırasıyla, Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana, Kayseri, Sivas, Yozgat, Nevşehir, Niğde, Mersin, Karaman, Aksaray, Konya, Ankara il sınırlarındaki zorlu parkurlardan geçerek yarışı Eskişehir’de tamamlayacaklar. Isuzu D-Max’in teknik servis ihtiyaçları yarış süresince geçilecek olan illerin tümünde bulunan Isuzu yetkili servisleri tarafından karşılanacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu