Yenilik

BMW’nin en çok satanı yeni 320i Türkiye’de

Alman premium markanın Türkiye ve dünyada en çok satan modeli olan BMW 3-Serisi yenilendi ve ülkemizde satışa sunuldu. Markanın teknolojik özelliklerini sedan bir karoserde yansıtan BMW 320i Sedan, yeni tasarımıyla dikkat çekiyor.

Showroomlardaki yerini alan sağlayan 320i Sedan, 1.6 litrelik turbo motora sahip. 4 silindirli bu motor 170 HP güç ve 250 Nm tork üretiyor. Bu motor ise, 8 ileri tam otomatik şanzımanla eşleştirildi. Arkadan itişli bu aracın resmi verilere göre 0-100 km/s hızlanması 8.1 saniye.

Yenilenen araç daha güçlü bir imaja sahip.

Daha güçlü görünüyor

BMW modellerinin tasarımlarında imza niteliğinde olan BMW böbrek ızgaraları, Yeni BMW 320i’de en güncel haliyle yer alıyor. Çift krom çıtalarla yeniden yorumlanan BMW böbrek ızgaraları, inceltilmiş tasarıma sahip ön far grubu, önceki versiyonun aksine ters L formundaki gündüz aydınlatmalarıyla farklılaşan Yeni BMW 320i Sedan, ön tamponda yer alan büyük hava girişi ve dikey olarak tasarlanmış hava perdeleriyle de otomobilin rüzgâr direncini daha da iyileştiriyor.

Kabinde minimalist anlayış var

Aracın kabini modernize edildi ve daha sade hale getirildi. En dikkat çeken özellik ise BMW Kavisli Ekranları oldu. 12.3 inç boyutunda Bilgi Ekranı ve 14.9 inç boyutunda Kontrol Ekranıyla segmentindeki en büyük ekran olma özelliğini taşıyor.

Yeni BMW 320i’nin kabininde daha az düğme daha fazla fonksiyonellik var.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu