Yenilik

LOTUS TYPE 132 SUV’LARIN LOTUS’U

2022’nin en cesur aracı, bir Lotus olacak.

1. Sansasyonel görünecek
Bahar aylarında Lotus, kod adı Type 132 olan ve Cayenne boyutlarında bir elektrikli SUV modeli gösterecek. Type 132 tamamen yeni ama geleneksel Emira’nın yanında markanın geleceğini temsil edecek: Elektrikli, global ve tutkulu. Cullinan ve Urus gibi araçlarının sevilmesinin ardından büyük Lotus daha zarif, hafif ve Chapman tarzına karşı gibi görünebilir. Ancak Type 132, SUV’ların Lotus’u olarak farkını ortaya koyacak şekilde geliştirildi. Kabini öne alınarak dramatik bir şekle sahip olacak ve süper spor otomobillerin tasarım dilini yansıtacak. Ayrıca büyük jantlarla birlikte alçak olacak. Acaba Evija, yetenekli üçlü Russell Carr, Peter Horbury ve Ben Payne sayesinde SUV ile mi buluşacak? Buna varız.

2. Aero konusunda üstün olacak
İki elektrikli motoru, beş kişilik kapasitesi ve iddialı bir menzil için büyük bataryası olan Type 132, elbette hafif olamaz. Yine de aerodinamik olarak bir Lotus olabilir. Önde ve arkada aktif parçalar olmasını bekliyoruz. Böylece sürtünme, soğutma ve performans ihtiyaçları için denge sağlanacak. Aynı zamanda her şarjda daha fazla yol kat edilmesine katkı yapabilecek.

3. Rüya takımın bir çalışması
Tasarımı ve geliştirilmesi İngiltere’de mi yapıldı? Evet. Mühendisliği Almanya’da mı yapıldı? Evet. Çin’den gelen bütçeler, elektrikli teknolojisi ve elektrikli üretim uzmanlığı mı var? Evet. Güvenlik asistan sistemleri İsveç’te mi geliştirildi? Evet. Type 132 gerçekten global bir araç olacak ve bunu en iyi şekilde yapmak istediler.

BİLMENİZ GEREKENLER
Nedir? İlk Lotus SUV’u ve elektriklisi. Teknik özellikleri nedir? Çift motora, 110 kWs’e kadar lityum bataryaya, en üst versiyonda 3 saniyenin altında 0-100 km/s hızlanmasına sahip. Kimleri hedefliyor? Çekici bir elektrikli SUV isteyen herkesi. Ne zaman alabilirim? 2022 sonu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu